Συμμετοχή του Δημήτρη Γάκη σε σύσκεψη στο ΥΠΑΠΕΝ με τους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας μη διασυνδεμένων νήσων

Στη συνάντηση του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με εκπροσώπους Συνδέσμων παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, κυρίως Φωτοβολταϊκών, ανάμεσά τους και ο ΣΠΗΕΦ Ν. Δωδεκανήσου, συμμετείχε χθες 18-02-2015 ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης.  

Στη διάρκεια της συζήτησης που αφορούσε πρωτίστως τα προβλήματα του κλάδου με αιχμή τις πολύμηνες καθυστερήσεις πληρωμών από τον ΛΑΓΗΕ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στα αιτήματα των παραγωγών στα ΜΔΝ, τονίζοντας ότι η ενεργειακή επάρκεια της νησιωτικής χώρας έχει τεράστια περιφερειακή και αναπτυξιακή σημασία. Ο Δημήτρης Γάκης, σημείωσε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για τη λήψη των άμεσων μέτρων που απαιτούνται για την έγκαιρη, χωρίς καθυστερήσεις, αποπληρωμή των παραγωγών, αλλά και τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την οριστικότερη επίλυση των συνολικών προβλημάτων. 

Στόχος μας, είπε ο βουλευτής Δωδεκανήσου, παραμένει η ενεργειακή διασύνδεση των νήσων με τον κορμό της ηπειρωτικής Ελλάδας. Παράλληλα, θα στηρίξουμε την προσπάθεια ανάπτυξης των ΑΠΕ και την ιδιαίτερη συμβολή τους στην εξασφάλιση ισχύος στα ΜΔΝ. Ένα σχέδιο, που θα διασφαλίσει τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και την παροχή φθηνής ενέργειας για επιχειρήσεις και καταναλωτές στη νησιωτική χώρα.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!