Πάτμος: Διασώθηκαν τα μέλη πληρώματος φορτηγού πλοίου που προσάραξε στα Λέβιθα

Επιτυχής ήταν το απόγευμα της Παρασκευής η επιχείρηση διάσωσης των έξι ναυτικών, μελών του πληρώματος του υπό σημαία Αγίου Βικεντίου φορτηγού «Kerem», που το μεσημέρι προσάραξε στη βραχονησίδα Λέβιθα, νότια της Πάτμου.

Από νωρίς το πρωί το πλοίο, που ήταν κενό φορτίου και είχε ξεκινήσει από το Ηράκλειο με προορισμό την Τουρκία, έπλεε ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, σε απόσταση 4,5 ναυτικών μιλίων δυτικά της Πάτμου.

Ελικόπτερο Σούπερ Πούμα κατάφερε τελικά, παρά τους βόρειους ανέμους οκτώ μποφόρ, να απεγκλωβίσει τον Γεωργιανό και τους πέντε Τούρκους ναυτικούς που επέβαιναν στο σκάφος και να τους μεταφέρει με ασφάλεια στην Κω.

πηγή: http://www.zougla.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!