Κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, για πρώτη φορά, κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου. 

Η κοινή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στη Στέγη του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου με την παρουσία όλων των μελών υπό την προεδρία του κ. Χρήστου Μαντά, προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου και του κ. Νικολάου Φουτούλη, προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Στη συνάντηση, που διήρκησε πέρα των δύο ωρών, συζητήθηκαν διεξοδικά  τρέχοντα ζητήματα των δύο κλάδων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναγκαιότητα αναβάθμισης του επιπέδου των παροχών υγείας τόσο για στους νησιώτες, όσο και για τους επισκέπτες των νησιών μας. Από όλους επισημάνθηκε ότι είναι σημαντική η στήριξη της κοινωνίας και ειδικά πως πρέπει να ενισχυθούν οι αναξιοπαθούντες, άποροι και πάσχοντες συμπολίτες μας  που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από όλους από την κρίση.

Οι δύο σύλλογοι έχοντας εμπεριστατωμένα αποδείξει την κοινωνική τους δράση επαναβεβαίωσαν την κοινή γραμμή και συμπόρευση σε θέματα που αφορούν τη Δωδεκανησιακή Υγεία.  Για το λόγο αυτό:

Αποφασίστηκε η δημιουργία νέων δομών συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των δύο κλάδων, για τη διαχείριση των προβλημάτων υγείας που προκύπτουν καθημερινά, εστιάζοντας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην πάταξη της διαφθοράς στο χώρο της υγείας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις καθώς τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι πολυσήμαντα και σε πλήρη εξέλιξη.

Για τα Δ.Σ.

Οι Πρόεδροι                                                      Οι Γεν. Γραμματείς

                  

     Χρήστος Απ. Μαντάς                                        Ηλίας Ιωαν. Τσέρκης

 

    Νικόλαος Φουτούλης                                     Κυριάκος Παπαλαζάρου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!