Αύξηση του προϋπολογισμού των έργων της Ακρόπολης Παλαιοκάστρου Μεγίστης και Αρχαίου Οχυρού Ρω

Την αύξηση κατά 70.000 ευρώ του προϋπολογισμού του έργου «Αποκατάσταση – Διαμόρφωση Ακρόπολης Παλαιοκάστρου Μεγίστης και Αρχαίου Οχυρού Ρω» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.  

Το έργο, ο προϋπολογισμός του οποίου  διαμορφώνεται στις 770.000 ευρώ, αφορά σε σωστικές επεμβάσεις στα δύο οχυρά, σε σημεία τα οποία απειλούνται με κατάρρευση. Παράλληλα με την ολοκλήρωση των σωστικών επεμβάσεων, το έργο προβλέπει την ανάδειξη των δύο χώρων με καθαρισμό από την βλάστηση, περιφράξεις, καθαρισμό των μονοπατιών πρόσβασης και τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου παρατείνεται έως 30 – 4 – 2015 .

Είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!