Διάσωση μεταναστών σε Κω και Φαρμακονήσι

Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα τεσσάρων (34) παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της ν. Φαρμακονησίου μία πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων, οι οποίοι στη θέα του πλωτού, έσκισαν τη λέμβο και έπεσαν στη θάλασσα.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ναυαγοσωστικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των τριάντα τεσσάρων (34) παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Φαρμακονησίου, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο λιμένα Λέρου προκειμένου συλληφθούν.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.

Δέκα τέσσερις (14) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην παραθαλάσσια περιοχή ”ΛΑΜΠΗ” ν. Κω, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ανωτέρω αλλοδαποί, εκτός τριών (03) ανηλίκων συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.

Δέκα τρεις (13) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες χθες, στις βορειοανατολικές ακτές της ν. Φαρμακονησίου, από τη στρατιωτική φρουρά της νήσου.
Ανωτέρω αλλοδαποί, αφού μεταφέρθηκαν στο λιμένα της Λέρου, εκτός ενός (01) ανήλικου συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων,
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!