Αιφνιδιαστικούς ελέγχους και αυτοψίες πραγματοποιεί η Διεύθυνση Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων στο νησί της Κω

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Αιφνιδιαστικούς ελέγχους και αυτοψίες πραγματοποιεί η Διεύθυνση Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων στο νησί της Κω με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ελέγχθηκαν παραγωγικές μονάδες, ελαιουργεία και βιοτεχνίες με μηχανολογικό εξοπλισμό. Σε όσες παραβάσεις διαπιστώθηκαν θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις και πρόστιμα. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χωρίς χρονικούς περιορισμούς ενώ από την πλευρά της Υπηρεσίας διευκρινίστηκε στους υπευθύνους των μονάδων τι προβλέπει η νομοθεσία, ποιες είναι οι παραλήψεις τους και σε ποιες ενέργειες πρέπει να προβούν προκειμένου να τις εξαλείψουν για να επανέλθουν σε νόμιμη λειτουργία. Παρών στους επιτόπιους ελέγχους αλλά και στις αυτοψίες για χορήγηση αιτούμενων αδειοδοτήσεων και επεκτάσεων αδειών, ήταν ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης, ο οποίος με τον τρόπο αυτό είχε άμεση εικόνα της κατάστασης στο νησί της Κω. Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν και ολοκληρώθηκαν σε καλό κλίμα. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα Σφαγεία του νησιού για να δει τον μηχανολογικό εξοπλισμό και τον κλίβανο και να παρακολουθήσει την λειτουργία τους όπου ο αρμόδιος υπάλληλος τον ενημέρωσε σχετικά. Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τους εργαζομένους για την καθαριότητα και την τάξη των εγκαταστάσεων η οποία ήταν υποδειγματική και τόνισε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαιτέρως ο συνάδελφός του, Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμων Ζαννετίδης, δίνουν μείζονα σημασία στην λειτουργία Σφαγείων στα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων. Μετέπειτα ο κ. Φλεβάρης επισκέφτηκε τον Έπαρχο της Κω κ. Γιώργο Χαλκιδιό στο Επαρχείο και συζήτησαν για τα τρέχοντα θέματα του νησιού, αρμοδιότητας της Περιφέρειας. Μαζί μετέβησαν σε πολλά σημεία του νησιού και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες και να ακούσουν τις απόψεις και τα προβλήματά τους. Διαπιστώθηκε θετικό κλίμα και αναγνώριση των προσπαθειών της Περιφέρειας και του δραστήριου Επάρχου. Ακολούθως ο Αντιπεριφερειάρχης συνόδευσε τον Έπαρχο στο Ζηπάρι όπου εκτελούνται τεχνικά έργα με χρηματοδότηση της Περιφέρειας. Εκεί συναντήθηκαν με τους υπεύθυνους της εργολαβίας αλλά και με κλιμάκιο της αρχαιολογίας που μετέβη στην περιοχή καθώς κατά την εκτέλεση των εργασιών ανευρέθηκαν αρχαία αντικείμενα. Ο Έπαρχος ανέλαβε τον συντονισμό με τους εμπλεκόμενους φορείς για να διενεργηθούν άμεσα τα προβλεπόμενα. Κατά την επιστροφή στο Επαρχείο ο κ. Φλεβάρης επισήμανε ότι «η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και εμείς που την υπηρετούμε έκαστος στον τομέα του, ακολουθώντας το παράδειγμα του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου που ακατάπαυστα κινείται από νησί σε νησί, από πόλη σε πόλη, από την Ελλάδα στο εξωτερικό και αντιστρόφως, για να προωθήσει τα συμφέροντα του τόπου μας πρέπει να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή για να συγκρουστούμε με τα προβλήματα και να παράγουμε έργο».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!