Ο Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος αντιπρόεδρος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 14 Μαρτίου 2015 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο στην Αθήνα.

Να σας ενημερώσουμε πως ένα εξέχων μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, ο Διευθυντής Χειρουργός κ. Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου στον μεγαλύτερο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας.
Την προηγούμενη Κυριακή εξελέγη πρώτος σε σταυρούς μετά τον επικεφαλής της παράταξης στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Η θέση αυτή αποτελεί τιμή για τα νησιά μας και τον Ιατρικό Σύλλογο της Ρόδου.
Να τον συγχαρούμε για την τεράστια αυτή επιτυχία και του ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Είμαστε βέβαιοι πως θα πετύχει και από αυτή την θέση και θα συνδράμει σημαντικά στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας ολόκληρης της χώρας και ειδικότερα των νησιών μας.
Για τον Ι.Σ.Ρ


     Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας
Χρήστος Απ. Μαντάς                     Ηλίας Ιωαν. Τσέρκης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!