ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ΡΟΔΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων και στοχευμένων δράσεων και προκειμένου, το Ινστιτούτο Καταναλωτών Ρόδου Δωδεκανήσου να προσφέρει ποιοτικές εκδηλώσεις στους Δωδεκανήσιους και τους επισκέπτες των νησιών μας, προσκάλεσε το δημοφιλή καλλιτέχνη Παντελή Θαλασσινό, και την πενταμελή ορχήστρα του, για μια αξέχαστη, μουσική εκδήλωση. 

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2015 και ώρα 10.30 μ.μ. στο Colorado της Ρόδου 

Να σημειωθεί ότι, η αίθουσα της μουσικής σκηνής Colorado οπως και το πρώτο ποτό αποτελεί προσφορά του ροδίτη επιχειρηματία Μιχάλη Ταχλιαμπούρη, προς το Ινστιτούτο Καταναλωτών Ρόδου – Δωδεκανήσου.

Με την ευκαιρία, το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του ΙΝΚΑ, επιθυμεί να σας ενημερώσει, πως οι εκλογές για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων από το νέο δ.σ. θα διεξαχθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αφού έχει εγκριθεί η μετατροπή του καταστατικού από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου. 

Με στόχο την αμέριστη συμπαράσταση και εξυπηρέτηση των καταναλωτών και με σύνθημα τη δίκαιη αντιμετώπιση ζητημάτων που ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας, η νέα διοίκηση, θα καταβάλει προσπάθειες ώστε, το ΙΝΚΑ Ρόδου – Δωδεκανήσου, να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους τοπικούς φορείς, για την προστασία του καταναλωτικού κοινού. 

Ο Παντελής Θαλασσινός, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο δημαρχείο της Ροδου 12 πμ 

Τιμή εισιτηρίου με ποτό 15€

Προπώληση σε ολους τους υποστηρικτές μας  D'Amboise στο Κούκο και στον Πραματευτή ΑΦΑΝΤΟΥ 

Υ.Γ. Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα  6936 980888 και 22410 75120.

Ο Α.Α. Πρόεδρος 

Γεώργιος Ευγενικός 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!