ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΩΣΤΙΚΩΝ

Η GMC Kalymnos Maritime Training Center βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο Βασικού Κύκλου Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων από την Πέμπτη 26 έως και Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 στις εγκαταστάσεις μας στην Κάλυμνο.

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της STCW τμήμα VI/1 και με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές του IMO μαθήματα Model 1.19,1.20,1.21,1.23 και αποτελείται από τα ακόλουθα:

·         Προσωπική επιβίωση τεχνικές VI / II

·         Πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιάς VI / 1-2

·         Πρώτες βοήθειες VI / 1-3

·         Προσωπική ασφάλεια και κοινωνική ευθύνη VI / 1-4

Στόχος του μαθήματος είναι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ο εκπαιδευόμενος να είναι σε θέση να επιδείξει τις ικανότητες του στην επιβίωση στη θάλασσα σε περίπτωση εγκατάλειψης του πλοίου , να ενεργήσει ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς, και να αναλάβει αμέσως δράση μόλις συναντήσει ένα ατύχημα ιατρικής ανάγκης. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι υποχρεωτικό για όλους τους υποψήφιους για το ναυτικό επάγγελμα.

Το παραπάνω πιστοποιητικό θα εκδοθεί από τη σημαία της Μάλτας και είναι ισότιμο με το ελληνικό. Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται καθημερινά στα γραφεία μας.

Με εκτίμηση,

ΓεώργιοςΙ. Μαρτίνος


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!