Ζωγρ-αφηγήσεις με τη Λήδα Βαρδαρούση

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Με πολλή χαρά το Δημαρχείο Καρπάθου θα φιλοξενήσει την Κυριακή 22/03 στις 18:00(Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου) την πολύ ωραία πρωτοβουλία του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου  Καρπάθου να καλέσει  για τα παιδιά του νησιού μας την συγγραφέα και εικονογράφο Λήδα Βαρδαρούση. 

Την Δευτέρα 23/03 η συγγραφέας θα βρίσκεται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Νηπιαγωγείου Πηγαδίων στις 16:00, ενώ παράλληλα, από 24-28 Μαρτίου θα λειτουργήσει Έκθεση Βιβλίου στο πλαίσιο της εν λόγω εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα  θα είναι οπτικοακουστικό και διαδραστικό και η συγγραφέας θα συνεργαστεί  με τους φίλους και ήρωες των βιβλίων της σε παραμυθένια ταξίδια . Ένα αυτοσχεδιαστικό «μονόπρακτο» με σχέδια , που ζωντανεύει και θα μαγέψει τα παιδιά  από το χέρι της Λήδας, που όταν αφηγείται, ταυτόχρονα ζωγραφίζει με μοναδικό τρόπο.

      

Τα παιδιά μοιράζονται μαζί της και συζητάνε για τα όνειρά τους, για τις αγωνίες τους, τους φόβους τους, τις ιδέες τους και με αυτόν τον τρόπο, μέσα από την έμπνευση, επινοούν  το δικό τους παραμύθι.

Στο τέλος της συνάντησης τα παιδιά  θα έχουν πλάσει και αποτυπώσει ζωγραφικά ή αφηγηματικά τη δική τους ιστορία

                                                                               Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!