Ο Δήμαρχος Καλυμνίων εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του στους μαθητές των δύο ΓΕ.Λ

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής εκφράζει τα θερμά  συγχαρητήρια του στους μαθητές των δύο ΓΕ.Λ για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν .

Πιο συγκεκριμένα συγχαίρει τους μαθητές του 1ου ΓΕ.Λ και την καθηγήτρια τους  κα Νότα Φράγκου  για το 2ο βραβείο, αυτό του «Καλύτερου Περιπτέρου»,  που απέσπασαν  στη μαθητική  έκθεση που έγινε στις 27 Φεβρουαρίου 2015 στο “The Mall Athens” στο Μαρούσι, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων.

Συγχαίρει επίσης τους μαθητές του 2ου ΓΕ.Λ και την καθηγήτρια τους  κα Γεωργία Τσιριγώτη  που κατετάγησαν στους 23 καλύτερους μαθητές όλης της χώρας που διαγωνίστηκαν στον 20ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής.

Επιτυχίες σαν κι αυτές  μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον αυτού του τόπου και καταδεικνύουν τη σημαντική δουλειά που επιτελείται στις σχολικές μονάδες του νησιού μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς.

Ο  Δήμαρχος  Καλυμνίων

Ιωάννης  Α Γαλουζής


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!