ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Εκεί όπου ο φόβος, η εγκατάλειψη, ο θάνατος, ακόμη και τα φίδια, κοψοχολιάζουν ακόμα και τους πιο τολμηρούς επισκέπτες. 
Πολυέλαιοι φτιαγμένοι από ανθρώπινα κόκαλα, νησιά γεμάτα φίδια και αγορές με αντικείμενα τελετών βουντού. Έχετε κουράγιο για μια βόλτα στα πιο τρομακτικά μέρη του κόσμου;

ΚΡΕΜΑΜΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
 Τα μέλη της φυλής Igorot δεν θάβουν με τον παραδοσιακό τρόπο τους νεκρούς τους, αλλά τους μισοθάβουν σε ένα κάθετο φαράγγι επειδή πιστεύουν πως έτσι θα είναι πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και πιο ασφαλείς.
ΠΡΙΠΙΑΤ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ
 

Η πόλη των 50.000 κατοίκων που εκκενώθηκε σε μια νύχτα μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ το 1986. Αφέθηκε ακριβώς όπως ήταν και καταρρέει όσο περνάει ο χρόνος. Σήμερα είναι προορισμός τολμηρών ταξιδιωτών.

ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ, ΜΕΞΙΚΟ

Ο don Julian Santana ήταν επιστάτης στο νησί αυτό όταν βρήκε ένα πνιγμένο κοριτσάκι στην ακτή του και λίγο αργότερα βρήκε να πλέει την κούκλα-παιχνίδι του. Την κρέμασε σε ένα δέντρο ως ένδειξη σεβασμού και πρόσθεσε και εκατοντάδες άλλες στο διάστημα των επόμενων 50 ετών. Σήμερα οι τουρίστες προσθέτουν τις δικές τους.

ΝΗΣΙ HASHIMA, ΙΑΠΩΝΙΑ

Σπίτι και τόπος εργασίας για δεκάδες χιλιάδες εργάτες που μέχρι το 1974 δούλευαν στα ορυχεία του. Εγκαταλείφθηκε οριστικά και έκτοτε απλώς καταρρέει.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ CAMBRIDGE, ΑΓΓΛΙΑ

Λειτούργησε από το 1878 έως το 1996, οπότε και έκλεισε λόγω υψηλού κόστους, αλλά και του αμίαντου στα υλικά κατασκευής του.

Δείτε τις υπόλοιπα τρομακτικά μέρη εδώ

Πηγή: Fortunegreece.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!