Μαζική “απόβαση” τουριστών στην Κρήτη!

Ημέρες “δόξας” ζει ξανά η Κρήτη, που υποδέχεται το πρώτο μαζικό κύμα τουριστών για το 2015.

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου έγιναν οι πρώτες μαζικές αφίξεις τουριστών, με 22 πτήσεις τσάρτερ, κυρίως από τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Περίπου 4.000 τουρίστες θα κατακλύσουν τις επόμενες ώρες τα μεγάλα ξενοδοχεία που ήδη έχουν ανοίξει σε Χερσόνησο και Ρέθυμνο. 

Το Σάββατο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου υπήρξαν αφίξεις από Μόναχο, Στουτγάρδη, Ανόβερο, Φρανκφούρτη, Βερολίνο, Κολονία, Λονδίνο και Μάντσεστερ. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσουν στο νησί και τουρίστες από το Ισραήλ, που θα καταλύσουν σε μεγάλα ξενοδοχεία της Σταλίδας και των Γουβών. 

Μέσα στην εβδομάδα, σχεδόν καθημερινά, είναι προγραμματισμένες 10 με 15 πτήσεις εξωτερικού, που μέχρι και τη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να μεταφέρουν στο Ηράκλειο περίπου 18.000 τουρίστες. 

Αυξημένη είναι η προσέλευση τουριστών και στο αεροδρόμιο των Χανίων. 

Πηγή: neakriti.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!