Παράταση υποβολής αιτήσεων για το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Κάλυμνο

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ... 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δωδεκανησιακό Δίκτυο Στήριξης της Εργασίας» στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Στήριξη ανέργων και αγροτών για την προώθηση στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα στα Δωδεκάνησα», ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης στην Κάλυμνο παρατείνεται μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 08 Απριλίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν Αίτηση Συμμετοχής έως και 08/04/2015, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 - 14:00, στο γραφείο της Ενεργειακής Α.Ε., μέσα στο κτίριο του Επαρχείου Καλύμνου (υπόψη κας Χούλη Ελευθερίας).

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο παραπάνω γραφείο καθώς και στην ιστοσελίδα www.dodise.gr και το e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!