ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Τρία από τα συνολικά εννέα προέρχονται από τα Δωδεκάνησα και είναι έργα που διαχειρίζεται η ΑΝΔΩ στα προγράμματά της.

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 η εκδήλωση βράβευσης έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 -2013 από το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο. Η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επέλεξε για βράβευση συνολικά 9 έργα στις εξής  κατηγορίες: 1) Καινοτομία και Ανάπτυξη της υπαίθρου, 2) «Νεανική Επιχειρηματικότητα» και 3) «Βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ύπαιθρο».

Από την περιοχή μας, τα Δωδεκάνησα, βραβεύθηκαν τρία από τα συνολικά εννέα έργα στις δύο τελευταίες κατηγορίες. Ειδικότερα, στην κατηγορία Νεανική Επιχειρηματικότητα βραβεύθηκαν τα έργα: «Ανέγερση τριών τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών στο Μαράθι», έργο ενταγμένο στο τοπικό πρόγραμμα LEADERτου επενδυτή: Παντελής Μαράθι Ο.Ε. και «Μετατροπή παραδοσιακού κτίσματος σε τουριστική κατοικία στο Τρίστομο Καρπάθου», έργο ενταγμένο στον Άξονα 3 του ΠΑΑ (πρώην ΟΠΑΑΧ) του επενδυτή Φουντή Εμμανουήλ. Στην κατηγορία Βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ύπαιθρο, βραβείο απέσπασε το έργο «Τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και εστιατόριο στο Αγαθονήσι» έργο ενταγμένο στο τοπικό πρόγραμμα LEADERτου επενδυτή Μάρκου Κόττορου. Διάκριση απέσπασε και η Οινοποιητική Λειψών για το ενταγμένο έργο στο πρόγραμμα LEADER«Ίδρυση Οινοποιείου στους Λειψούς».

Για εμάς στην ΑΝΔΩ, είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά για την ανάπτυξη των μικρών νησιών – των νησιών της τρίτης ταχύτητας ανάπτυξης. Εμψυχώνουμε και υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τους επενδυτές ώστε να τολμήσουν να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια, παρά το δυσμενές, σχεδόν εχθρικό για επενδύσεις, οικονομικό περιβάλλον. Αυτό που αποτελεί κεντρικό άξονα της πολιτικής για την «Ομάδα Κρούσης» της ΑΝΔΩ, είναι η ανάδειξη της ιδιομορφίας και των ιδιαίτερων αναγκών που παρουσιάζει ο νησιωτικός χώρος, ώστε πλέον στον εθνικό αναπτυξιακό σχεδιασμό να συνυπολογίζεται αλλά και να εφαρμόζεται στην πράξη ο παράγοντας «νησιωτικότητα».

Για την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Η Πρόεδρος

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗ

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την τελετή βράβευσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την βράβευση στο www.ando.grκαι στη νέα σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/anaptixiaki


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!