Μήνυμα του Δημάρχου Καλυμνίων κου Ιωάννη Γαλουζή, για την εορτή του Πάσχα

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εύχεται Καλό και ειρηνικό Πάσχα με Υγεία, σε όλους τους απανταχού Καλύμνιους και τις οικογένειές τους. 

Η θυσία του Θεανθρώπου, ας συνεχίσει να στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης στις δύσκολες ώρες, και της ανιδιοτελούς θυσίας, για τον συνάνθρωπό μας, που έχει ανάγκη.

Η Ανάσταση του κυρίου, ας φωτίσει την ψυχή και τον νου όλων μας και ας φέρει την αγάπη , την ειρήνη και τη σωτηρία , στη δοκιμαζόμενη από την οικονομική κρίση χώρα μας.

Η Ανάσταση του Κυρίου, φέρνει σε όλους μας το μήνυμα της ελπίδας για την τελική νίκη στην επίτευξη των στόχων, που έχει θέσει ο καθένας από εμάς σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

 Κάθε αγώνας, κάθε μάχη για πρόοδο, δικαιώνεται πάντοτε μέσα από σκληρή και επίπονη διαδικασία, που οδηγεί τελικά στη λύτρωση.

 Καμία θυσία και καμία προσπάθεια δεν είναι εξ αρχής χαμένη, αρκεί να πιστεύουμε σε αυτήν με όλη μας τη δύναμη και να την υπηρετούμε με ειλικρίνεια και αφοσίωση.

Με αυτές τις σκέψεις -κλείνοντας- ο δήμαρχος Καλυμνίων εύχεται από καρδιάς σε όλους τους συμπατριώτες μας, Καλό Πάσχα με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!