Το Χαμόγελο του Παιδιού και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου στην Κάρπαθο

Μετά τις 15 Μαϊου αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  για δεύτερη χρονιά  από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» οδοντιατρική πρόληψη και θεραπεία σε μαθητές  της Καρπάθου, του Καστελλορίζου, της Χάλκης και   της Τήλου.  

Για την υλοποίηση του προγράμματος, το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής- πλήρως εξοπλισμένη- και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος  Δωδεκανήσου  θα καλύψει όλα τα αναγκαία υλικά. 

 Για τις ακριβείς ημερομηνίες, θα εκδοθεί εκ νέου ανακοίνωση, αφού αυτές θα καθορισθούν βάσει των ακτοπλοϊκών  δρομολογίων.      

                                           Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!