Η ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. υπενθυμίζει ότι στις 7 Μαΐου 2015 λήγει η προθεσμία υποβολής επενδυτικών προτάσεων

Η ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. ως ενδιάμεσος φορέας διαχείρισης του τοπικού προγράμματος Leader Αλιείας, υπενθυμίζει ότι στις 7 Μαΐου 2015 λήγει η προθεσμία υποβολής επενδυτικών προτάσεων για ένταξη στις δύο τρέχουσες προκηρύξεις:
  • Την 3η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για Ιδιωτικές Επενδύσεις εκσυγχρονισμού ή ίδρυσης νέων επιχειρήσεων
  • Την 2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για Λοιπές Ιδιωτικές Επενδύσεις στον Τομέα Αλιείας.

Οι προς ένταξη πράξεις συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας και από Εθνικούς πόρους. Το ποσοστό επιδότησης είναι 55% ή 60% ανάλογα με την κατηγορία πράξεων. Το διαθέσιμο ποσό Δημόσιας Δαπάνης για τις τρέχουσες Προσκλήσεις ανέρχεται περίπου στο ποσό των 1,3 εκατ. Οι δύο αυτές προκηρύξεις είναι οι τελευταίες της παρούσας προγραμματικής περιόδου και η τελευταία ευκαιρία για ένταξη επενδύσεων στο πρόγραμμα της Καλύμνου.

Περισσότερες πληροφορίες όπως και τα αναλυτικά κείμενα των Προσκλήσεων μπορείτε να βρείτε στο sitewww.ando.gr ή να απευθυνθείτε στα γραφεία της ΑΝ.ΔΩ. στη Ρόδο (τηλ. 2241075323) και στο γραφείο της ΑΝ.ΔΩ. στην Κάλυμνο (Επαρχείο Καλύμνου, τηλ. 2243059060) στον κ. Γιαβάση Θεόδωρο.

Για την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Η Πρόεδρος

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!