Σεισμός 6,2 R ανοιχτά της Κάσου - Στους δρόμους όλη η Κρήτη!

Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε πριν από λίγο αισθητή στο Ηράκλειο και ταρακούνησε όλο το νησί. Το επίκεντρο εντοπίζεται 30 χιλιόμετρα νότια της Κάσου και η έντασή του ήταν πολύ μεγάλη, καθώς μετρήθηκε στα 6,2 ρίχτερ!

Ο σεισμός έγινε στις 9:07 το βράδυ της Πέμπτης σε βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων και γι αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρη την Κρήτη. Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε μεγάλη απόσταση, ενώ στο Ηράκλειο, οι κάτοικοι έχουν αναστατωθεί και αρκετοί έχουν βγει από τα σπίτια τους. Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στα Χανιά, όπου σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ανατολικά της Κρήτης και στα νότια της Κάσου. Λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκε μετασεισμική δόνηση 4,3 ρίχτερ, ενώ ακολούθησαν άλλες δύο 4,0 και 4,1 αντίστοιχα.

Ακολούθησαν κι άλλοι άλλοι μετασεισμοί με δυο ισχυρούς ( 4,7 στις 21:52 και 4,9 στις 22:02) να «χορεύουν» ξανά το νησί.

πηγή: http://www.newsonly.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!