Ίδρυση μονάδας αιμοδοσίας στο Βουβάλειο Νοσοκομείο Καλύμνου

Μετά από προσπάθειες δέκα πέντε και πλέον χρόνων σήμερα έγιναν τα εγκαίνια της ίδρυσης και λειτουργίας του τμήματος αιμοδοσίας. Ένα τμήμα που αναβαθμίζει ουσιαστικά το Νοσοκομείο μας και θα εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους της επαρχίας Καλύμνου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης κύριος Παΐσιος και παρευρέθηκαν οι αρχές του τόπου, το Δ.Σ. των εθελοντών αιμοδοτών, το προσωπικό του Νοσοκομείου και αρκετοί αιμοδότες.

Η λειτουργία του τμήματος αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο της Καλύμνου είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους κατά καιρούς δημόσια διατυπώνουν την άποψη ότι θα υποβαθμιστεί και θα μετατραπεί σε Κέντρο Υγείας. 

Στην σημερινή ευχάριστη εξέλιξη  της έναρξης λειτουργίας του τμήματος αιμοδοσίας, καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο σύλλογος αιμοδοτών και πάνω από όλα οι εκατοντάδες εθελοντές αιμοδότες που όλα αυτά τα χρόνια με την προσφορά τους στους Καλύμνιους που είχαν ανάγκη το αίμα τους, ήταν ο καταλύτης προκειμένου σήμερα όλοι οι κάτοικοι των νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου να έχουν στη διάθεση τους μια δομή που βελτιώνει τις συνθήκες υγείας. Η βοήθεια του επιχειρηματία Γιάννη Χαλίκου και σε αυτή την περίπτωση υπήρξε καθοριστική.

πηγή: http://www.tominews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!