Υποτροφίες σε ανέργους νέους από την Κω, από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Υποτροφίες σε ανέργους νέους από την Κω, από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Managementστον Αειφόρο Τουρισμό.

Στο πλαίσιο του μεγάλου Διεθνούς Συνεδρίου για τον Αειφόρο Τουρισμό που διοργανώνουνστην Κωτο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και 5 Διεθνείς Οργανισμοί Τουρισμού,το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας του Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει 10 Υποτροφίες στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για το Managementτου Αειφόρου Τουρισμού σε νέους με κάρτα ανεργίας από την Κω.

Με την ολοκλήρωση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Δίπλωμα στο Management του Αειφόρου Τουρισμού από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στόχος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, την επίβλεψη του οποίου έχει ο διεθνούς φήμης Καθηγητής στην Αγγλία, Δημήτριος Μπούχαλης μαζί με την Καθηγήτρια AdeleLadkin και τον Καθηγητή Αλέξανδρο Παρασκευά, είναι η ουσιαστική κατάρτιση των συμμετεχόντων πάνω σε τρέχοντα ζητήματα επιχειρήσεων που αφορούν στην διαχείριση των προβλημάτων και την ανάπτυξή τους.

ü Κοινωνικά μέσα και ΤουριστικόMarketing

ü Βασικές Αρχές Διαχείρισης κινδύνων και κρίσεων

ü Μελλοντικές προκλήσεις για τον αειφόρο τουρισμό

ü Αειφόρες και υπεύθυνες επιχειρήσεις

ü Έξυπνο τουριστικό μάρκετινγκ

ü Μελλοντικές προκλήσεις για τον αειφόρο τουρισμό


Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στείλουν  το βιογραφικό τους στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.μέχρι την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!