Ξυπόλυτη Ρωσίδα στο κατώφλι του Λαφαζάνη

Από την επίσκεψη του Αλεξέι Μίλερ στον Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν έμεινε μόνο η υπόκλιση αλλά και μια Ρωσίδα ξυπόλητη!

Από την επίσκεψη του αφεντικού της Gazprom Αλεξέι Μίλερ στο υπουργείο του Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν έμεινε μόνο η υπόκλιση του αλλά και μια Ρωσίδα ξυπόλητη!  

Σύμφωνα με «Τα Νεα» μια εκ των κυριών που συνόδευε τον Αλεξέι Μίλερ δεν άντεξε τις 12 πόντες γόβες που φορούσε και τις έβγαλε. Εθεάθη μάλιστα να περπατά ξυπόλητη στο διάδρομο. 

Δεν ήταν το μοναδικό που προκάλεσε αίσθηση σε αυτή τη συνάντηση, αφού τον επικεφαλής της Gazprom συνόδευαν σωματοφύλακες, που δεν τον άφηναν στιγμή από τα μάτια τους, αλλά ούτε και επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες όταν ο Αλεξέι Μίλερ θέλησε να πάει στην τουαλέτα, οι τέσσερις ένοπλοι Ρώσοι τον συνόδευσαν, έλεγξαν το χώρο και μετά τον άφησαν μόνο του το ....βασιλιά όπως γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.  

πηγή: http://www.thetoc.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!