Η Ολυμπιακή Ιδέα στην Κάρπαθο!

Θέμα:  «Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία θα επισκεφθεί την Κάρπαθο από 28 έως 30 Μαϊου»

Την Κάρπαθο θα επισκεφθεί η  Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία από 28 έως 30 Μαϊου, με αφορμή τη βράβευση της Καρπάθου με το χρυσό μετάλλιο για την συμμετοχή της στο 4ο Πανελλήνιο Πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας με πρωτοβουλία του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου.  Κατά  την διάρκεια της παραμονής της θα εφαρμοστεί το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα « Ευ Αγωνίζεσαι  - Άννα Πολλάτου» σε όλους τους μαθητές του νησιού και θα παρουσιαστεί  και το μοναδικό κόμικ παγκοσμίως με τίτλο: Αξίες …Ολυμπιακές! Από την  Ολυμπία …προς όλον τον κόσμο! Ένα μαγικό ταξίδι»  

Η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και δημοτική σύμβουλος  κα Σοφία Σακέλλη εισηγήθηκε σχετικά στη χθεσινή συνεδρίαση  του  Δημοτικού Συμβουλίου(29/04/2015) ζητώντας   από το Δ. Σ. να εγκρίνει την πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία με τον ΚΟΠΑΠ « προκειμένου  να δοθεί στους μαθητές του νησιού  μας   μία    μοναδική εμπειρία», όπως χαρακτηριστικά  τόνισε.. Σύμφωνα με την εισήγηση της κα Σακέλλη τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή  « με τις ιδέες του ολυμπισμού, να ενισχυθεί ένας ιερός σκοπός καθώς και να τεθούν οι βάσεις για την δημιουργία ενός Ολυμπιακού Εργαστηρίου στην Κάρπαθο» .

 

Από το Γραφείο Τύπο του Δήμου Καρπάθου 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!