Ολοκληρώνεται η υποβολή προτάσεων στο LEADER Αλιείας της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου

Η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝ.ΔΩ.) Α.Ε. υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους επενδυτές ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η Πέμπτη 7 Μαϊου 2015 και ώρα  2.00 μ.μ.

Τρόπος Υποβολής:

Ο φάκελος υποψηφιότητας με τα συνημμένα δικαιολογητικά και τις υπεύθυνες δηλώσεις υποβάλλεται έντυπα σε δύο αντίγραφα (ένα εκ των οποίων είναι το πρωτότυπο), υπό μορφή κλασέρ μέσα σε σφραγισμένους φακέλους, καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή dvd.

Όλα τα ανωτέρω υποβάλλονται ως ενιαίο δέμα με την πρωτότυπη αίτηση ενίσχυσης εκτός δέματος, προκειμένου η πρόταση να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. Έξω από κάθε σφραγισμένο φάκελο πρέπει να αναγράφονται όλα όσα αναφέρονται στο άρθρο 7 του αναλυτικού τεύχους της πρόσκλησης.

Κάθε  σφραγισμένος φάκελος πρέπει να περιέχει ένα κλασέρ με:

  • Τον φάκελο υποψηφιότητας υπογεγραμμένο από τους συντάκτες του
  • Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις που αναγράφονται στη ΛΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ και στο Παράρτημα του φακέλου υποψηφιότητας.

Τόπος Υποβολής:

Στη Ρόδο: Στην έδρα της Ο.Τ.Δ. Αλιείας ΑΝ.ΔΩ Α.Ε: 28ης Οκτωβρίου 72, Ρόδος 85100,

Στην Κάλυμνο: στο γραφείο της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου (πρώην Επαρχείο).

Η υποβολή στα παραπάνω σημεία γίνεται είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά. Ισχύουσες είναι μόνο οι προτάσεις που θα παραληφθούν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προτάσεων (το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση υποβολής μέσω ταχυμεταφοράς).

 

Για διευκρινήσεις σχετικά με την υποβολή των προτάσεων καθώς και κάθε άλλη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε στη Ρόδο, 28ης Οκτωβρίου 72 ΡΟΔΟΣ, τηλ. 2241075323 (κ. Ε. Κοτζιμπασοπούλου) ή στην Κάλυμνο, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου (πρώην Επαρχείο), τηλ. 2243059060 (κ. Θ. Γιαβάση) όπως επίσης και στην ιστοσελίδα της εταιρείας: www.ando.gr.

Για την Επιτροπή Διαχείρισης Τοπικού Προγράμματος Αλιείας της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Η Πρόεδρος

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!