143 μετανάστες το τελευταίο 24ωρο σε Κω και Φαρμακονήσι

Συνελήφθησαν από το Λ/Χ Κω, συνολικά (102) μη νόμιμοι μετανάστες, εκ των οποίων (81) υπήκοοι Συρίας, (13) Αφγανιστάν και (8) Πακιστάν, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Προανάκριση ενεργείται από το Λ/Χ Κω.  Πηγή:www.dimokratiki.gr

Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα (30) παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Φαρμακονησίου από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, ναυαγοσωστικό σκάφος ΛΣ-ΕΛΑΚΤ., εντόπισε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων, οι οποίοι στη θέα του ναυαγοσωστικού κατέστρεψαν τη λέμβο.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ναυαγοσωστικού περισυνέλεξε με ασφάλεια τους εν λόγω αλλοδαπούς και τους παρέδωσε στην φρουρά της νήσου, προκειμένου να μεταφερθούν αργότερα στο λιμένα της Λέρου και να συλληφθούν διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Λέρου.

Στον εντοπισμό και τη διάσωση έντεκα (11) παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον ακτών Ακρωτηρίου Αμμόγλωσσας, δύο (02) πνευστές κωπήλατες λέμβουςμε ικανό αριθμό επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή μετεπιβίβαση των ανωτέρω και μεταφορά τους στο λιμένα Κω, όπου συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Κω.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!