Εγκαινιάστηκε από τον tour operator «Biblio Globus» η τουριστική περίοδος 2015

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Εγκαινιάστηκε από τον touroperator«BiblioGlobus» η τουριστική περίοδος 2015 για το νησί της Ρόδου με δύο πτήσεις από τη Ρωσία και συγκεκριμένα μία από τη Μόσχα και μία από την Αγία Πετρούπολη.

Σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας και με τον εισερχόμενο τουρισμό από τη Ρωσία να παρουσιάζει σημαντική μείωση λόγω της υποτίμησης του ρουβλίου και της επιβράδυνσης της τουριστικής οικονομίας που οφείλονται σε έναν μεγάλο βαθμό στις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη Ρωσία, ο touroperator«BiblioGlobus» εργάζεται εντατικά προς την κατεύθυνση της προώθησης της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό για τους Ρώσους τουρίστες, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση των αφίξεων από τη Ρωσία.

Για το λόγο αυτό διοργανώθηκε στο διεθνή αερολιμένα «Διαγόρας» της Ρόδου εκδήλωση υποδοχής των συγκεκριμένων πτήσεων charter, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κυρία Μαριέττα Παπαβασιλείου- Βακιάνη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου κύριος Γιώργος Ματσίγκος, ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού κύριος Μπάμπης Παλογιαννίδης και στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Σημειώνεται ότι ο touroperator«BiblioGlobus» είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους operatorsπου δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Το 2014 επισκέφθηκαν μέσω του συγκεκριμένου touroperatorγια τις διακοπές τους στη Ρόδο 80.000 ταξιδιώτες υψηλής εισοδηματικής στάθμης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!