Ευχαριστίες του Δήμου Καλυμνίων προς τους εκπροσώπους της ομογένειας στη Νότια Γαλλία για την εκ νέου ενίσχυση του Νοσοκομείου Καλύμνου

Με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας για την εκ νέου ενίσχυση του Νοσοκομείου Καλύμνου με υγειονομικό υλικό, ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, επιθυμεί να εκφράσει για ακόμα μια φορά τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τους εκπροσώπους της ομογένειας στη Νότια Γαλλία.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της ομογενειακής οργάνωσης «Ελληνική Ένωση» (UnionHellenique) συλλέχθηκαν 30κυβικά μέτρα υλικού, το οποίο απεστάλη στο νησί μας , μέσω του συλλόγου «Διασπορά Κάλυμνος Δωδεκάνησος», που εδρεύει στο SalindeGiraudτης Νοτίου Γαλλίας,  και παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο, από τον συμπατριώτη μας κο Μιχ. Παπαχατζή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εντός της παρελθούσας διετίας (2013-2014), οι συμπατριώτες μας ομογενείς της Γαλλίας, μέσω του ως άνω συλλόγου, έχουν ηγηθεί μιας πολύ σημαντικής προσπάθειας συγκέντρωσης υγειονομικού υλικού και παράδοσής του στο Νοσοκομείο του νησιού μας, προκειμένου να συμπαρασταθούν έμπρακτα και ουσιαστικά στον τοπικό πληθυσμό.

Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί έξι αποστολές υλικού ( αναλώσιμα και μηχανήματα), τα οποία συμπληρώνουν σε σημαντικό βαθμό τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας, λόγω της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας.

Για το λόγο αυτό, ο δήμαρχος Καλυμνίων, εκφράζει για μια ακόμα φορά τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες του προς τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι ενώ ζουν μακριά από τον τόπο μας, δεν τον ξεχνούν ποτέ και τον στηρίζουν με τρόπο ουσιαστικό σε κάθε ευκαιρία.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!