Ιατρικό κλιμάκιο στην Τήλο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της ΑΜΚΕ «ΓΑΛΗΝΟΣ»

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της ΑΜΚΕ «ΓΑΛΗΝΟΣ», εταιρεία που σκοπό της  έχει την προαγωγή της Υγείας, της Μέριμνας και της Αλληλεγγύης των κατοίκων της Δωδεκανήσου, ξεκινά τις αποστολές Ιατρικών Κλιμακίων στα νησιά, που στερούνται βασικών ιατρικών υπηρεσιών.  

Το πρόγραμμα των επισκέψεων για το πρώτο τετράμηνο αφορά τα νησιά: Τήλο, Σύμη, Καστελλόριζο, Νίσυρο, Κάρπαθο, Κάσο και Αστυπάλαια.

Η πρώτη ιατρική αποστολή θα πραγματοποιηθεί  στην Τήλο το Σάββατο 9/5/2015 και την Κυριακή 10/5/2015, και οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να εξετασθούν δωρεάν από γιατρούς των παρακάτω ειδικοτήτων :

  1. Δερματολόγο
  2. Καρδιολόγο
  3. Ουρολόγο
  4. Οφθαλμίατρο
  5. Παθολόγο
  6. Παιδίατρο
  7. Πνευμονολόγο
  8. Χειρουργό
  9. ΩΡΛ

Η δράση συντονίζεται από την «ΓΑΛΗΝΟΣ», δια του Προέδρου της κ. Καραμαρίτη Νικολάου με την συμμετοχή του Ιατρικού Συλλόγου  Ρόδου, το Αγροτικό Ιατρείο και τον Δήμο Τήλου.

Οι κάτοικοι του νησιού μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού στο Αγροτικό Ιατρείο της Τήλου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!