Ψήφισαν οι πολύτεκνοι της Καλύμνου

Διεξήχθησαν σήμερα στις 6:00 μμ η απολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Καλύμνου και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι μια προσωπική δικαίωση τόσο της προέδρου κυρίας Ψαρομπά Σεμίραμις που εξελέγει πρώτη σε σταυρούς όσο και των στενών συνεργατών, των Ιερέων κ.κ. Χριστόφορου Μελά και Ισίδωρου Γλυνάτση, που εξελέγησαν αντίστοιχα δεύτερος και τρίτος.

Η σειρά εκλογής των εννέα υποψηφίων είναι η παρακάτω: 

Ψαρομπά Σεμίραμις       95

Μελάς Χριστόφορος      88

Γλυνάτσης Ισίδωρος     77

Βαζανέλη Καλοτίνα       58

Πλάτσης Χαράλαμπος   58

Βαζανέλης Νικόλαος     50

Μακρυλού Ειρήνη        49

Κουλιά Θεμελίνα          37

Γεωργάκη Αφροδίτη     32

Το Δ.Σ είναι εφταμελές, γεγονός που σημαίνει ότι η κ. Κουλιά Θεμελίνα και η κ. Γεωργάκη Αφροδίτη θα είναι αναπληρωματικά μέλη.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Καλύμνου, που είναι το νησί με τους περισσότερους πολύτεκνους σε όλη την Ευρώπη σε αναλογία πληθυσμού, έχει να κάνει πολύ δουλειά σε μια περίοδο με πολλά προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα και ιδιαίτερα για τις πολυμελείς οικογένειες. Η επιτυχία του νέου Δ.Σ. υπό την ηγεσία της κυρίας Ψαρομπά είναι σίγουρη και διασφαλισμένη και απλά όσοι γνωρίζουμε την δουλειά που κάνει αυτός ο Σύλλογος ευχόμαστε σε όλα τα μέλη καλό κουράγιο και καλή δουλειά.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!