Κλειστό το κτίριο επιβατών στο λιμάνι της Καλύμνου! Αλαλούμ με την έκδοση εισιτηρίων!

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Σοβαρευτείτε κύριοι της Δημοτικής Αρχής! Το είδαμε και αυτό!! Επιβάτες να τρέχουν σαν τρελοί από τον χώρο που βρίσκεται το κτίριο επιβατών στο λιμάνι της Καλύμνου το οποίο χτες ήταν κλειστό επειδή η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα και πήγαιναν στο πρακτορείο του κυρίου Μικέ Μάγκου για να εκδώσουν εισιτήριο και να προλάβουν το καράβι για Πειραιά, που έφτασε στο λιμάνι μας στις 11: 15μ.μ.

Που βρίσκεται λοιπόν το πρόβλημα: Έκοψαν το ρεύμα στον επιχειρηματία και οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα. 

Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση;  Έχουν ασφαλώς ονοματεπώνυμο . 

Κύριε Δήμαρχε η tominews.gr έκανε ρεπορτάζ και αναδείχτηκε το γεγονός ότι ο ενοικιαστής του κτιρίου επισκέφτηκε τον κ. Τηλιακό για να του ζητήσει βοήθεια ώστε με κάποια παρέμβαση στη ΔΕΗ να ρυθμιστεί η οφειλή του αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Ο επιχειρηματίας να ληφθεί υπόψιν ότι πληρώνει εκτός της δικής του κατανάλωσης και το ρεύμα στα εκδοτήρια εισιτηρίων το ρεύμα για το γραφείο Εισόδου - Εξόδου και το ρεύμα κατανάλωσης των προβολέων. Η απαίτηση να βάλει πλάτη η Δημοτική αρχή στη ΔΕΗ για ρύθμιση που θα μπορεί να ανταποκριθεί ο ενοικιαστής δεν ήταν παράλογη απαίτηση. 

Κύριε Δήμαρχε Ξυπνήστε, είναι μεγάλη ντροπή να είναι κλειστό το κτίριο επιβατών την ώρα που υπάρχει καράβι στο Λιμάνι. Θυμίζουμε απλά για την Ιστορία τι έκανε ο τέως Δήμαρχος κύριος Διακομιχάλης όταν μπλοκάρισε χωρίς καμιά διακοπή του ρεύματος σε πενήντα επιχειρήσεις με παρεμβάσεις του στην Διοίκηση της ΔΕΗ για ένα ολόκληρο χρόνο.

Εσείς τι κάνατε για ένα κτίριο που έχει δημόσιο χαρακτήρα; Δεν θα έπρεπε να φτάσετε μέχρι τον Διοικητή της ΔΕΗ;

Δυστυχώς όμως έτσι γράφεται η πολιτική ιστορία στη Κάλυμνο.

πηγή: tominews.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!