Ευχές Δημάρχου Καλυμνίων στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εύχεται σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν από σήμερα στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας , καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.

Με  αισιοδοξία, και αυτοπεποίθηση κάθε αγώνας, όσο δύσκολος και αν φαίνεται αρχικά, μπορεί να τελεσφορήσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι εξετάσεις αυτές για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, δεν αποτελούν παρά μόνο μια από τις δοκιμασίες, που θα κληθούν τα παιδιά  να αντιμετωπίσουν στην ενήλικη ζωή τους, γι αυτό και θα πρέπει να είναι οπλισμένα με θάρρος και επιμονή.

Οι ευκαιρίες άλλωστε που θα παρουσιαστούν μπροστά τους για επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική πρόοδο, δεν σταματούν με τη συμμετοχή τους και μόνο σε αυτή την εξεταστική διαδικασία. Οι δεξιότητες και τα ξεχωριστά ταλέντα κάθε παιδιού, μπορούν και πρέπει να αξιοποιούνται μέσα και από διαφορετικούς  διαύλους, που προσφέρουν δυνατότητες για προσωπική και κοινωνική πρόοδο.  

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης τόσο στους γονείς, που συμπαρίστανται με τον δικό τους τρόπο, όσο και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στέκονται με όσα μέσα διαθέτουν δίπλα στα παιδιά και μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της κρίσης, τους παρέχουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, παρά τις όποιες δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

 

Καλή δύναμη λοιπόν σε όλα τα παιδιά, καλή επιτυχία με δικαίωση των στόχων και των προσπαθειών τους και ευχές για κάθε πρόοδο σε όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουν μελλοντικά στη ζωή τους.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!