Υπερσύγχρονο μαγνητικό τομογράφο αποκτά το Νοσοκομείο Σύρου

Την προέγκριση σύναψης σύμβασης για την προμήθεια μαγνητικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, προϋπολογισμού 778.650 ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Η προμήθεια του μαγνητικού τομογράφου εντάσσεται  στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης επέκτασης, εκσυγχρονισμού  και εγκατάστασης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, όχι μόνο για τις νέες, αλλά και για τις παλαιότερες μονάδες του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, με σκοπό τον άρτιο εξοπλισμό όλων των τμημάτων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Με βάση τα προβλεπόμενα από την σύμβαση,  η εγκατάσταση του μαγνητικού τομογράφου πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 6 μηνών και σε κάθε περίπτωση εντός των χρονικών προθεσμιών της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου , του ΕΣΠΑ 2007 - 2013.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!