Ο Δήμος Καλύμνου προμήθευσε με 4 στολές αστικού τύπου τον Πυροσβεστικό Σταθμό του νησιού

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Δήμος Καλύμνου προμήθευσε με 4 στολές αστικού τύπου τον Πυροσβεστικό Σταθμό του νησιού μας.

Οι συγκεκριμένες στολές είναι κατάλληλες για φωτιές σε σπίτια, αυτοκίνητα κ.τ.λ. Γι’ αυτό όλες οι στολές συνοδεύονται από μπουκάλες οξυγόνου μάσκες και εσωτερικά έχουν επένδυση αλουμινίου. 

Η προσπάθεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής να ιδρύσει Πυροσβεστικό Σταθμό β΄ τάξεως στο Δήμο μας που έγινε πραγματικότητα, πέραν της στελέχωσης του με τρείς επαγγελματίες πυροσβέστες και τους προβλεπόμενους εθελοντές που πρέπει να είναι και πιστοποιημένοι, προκειμένου να έχει επιχειρησιακή επάρκεια απαιτούνται να γίνουν όλες εκείνες οι προμήθειες από την Δημοτική Αρχή τόσον σε επίπεδο εξοπλισμού όσον και σε επίπεδο προσωπικού προκειμένου οι πυροσβέστες να ανταποκρίνονται στις δύσκολες απαιτήσεις  μιας φωτιάς. 

Γι’ αυτό ο Δήμαρχος ή ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος θα πρέπει να αναλάβουν δράση ώστε σε μόνιμη βάση να βρίσκονται στο νησί μας οι επαγγελματίες πυροσβέστες και ταυτόχρονα να υπάρχουν οι αναγκαίες πιστώσεις για την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού.

πηγή: http://www.tominews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!