Συνάντηση εργασίας στα γραφεία της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης για θέματα σύνδεσης πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26-5-2015 συνάντηση εργασίας στα γραφεία της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. για θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Στην συνάντηση συμμετείχαν από την ΑΝΔΩ ΑΕ:  η Πρόεδρος κ. Βασιλική Παπαδημητρίου – Ξεπαπαδάκη, η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Ρένα Παυλάκη και ο Διευθυντής της εταιρείας κ. Κώστας Ζήφος. 

Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσοπανάκης. Από τον Δήμο Ρόδου συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Γιώργος Πόκκιας.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν τη διασύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό και ειδικότερα τις προοπτικές ανάπτυξης του Οινικού Τουρισμού στα νησιά μας. Έγινε ειδική αναφορά στο έργο που ολοκληρώθηκε από την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. και αφορούσε τον σχεδιασμό και την σήμανση των Δρόμων Κρασιού της Δωδεκανήσου και την προοπτική για επέκταση και συνέχιση της προσπάθειας από τον Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την 3η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του προγράμματος LEADERΠΑΑ η οποία έχει δημοσιευθεί από την ΑΝΔΩ ΑΕ και λήγει την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015. Περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη στην ιστοσελίδα: www.ando.gr

Τέλος έγινε μια σύντομη συζήτηση για τα λοιπά προγράμματα που διαχειρίζεται η εταιρεία αλλά και τις προοπτικές συνεργασίας ενόψει σχεδιασμού της νέας προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.

Για την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Η Πρόεδρος

Βασιλική Παπαδημητρίου - Ξεπαπαδάκη


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!