Το Αρχιπέλαγος στο European Maritime Day στον Πειραιά

Σήμερα και αύριο το Αρχιπέλαγος συμμετέχει στη σημαντική διοργάνωση της Ευρωπαϊκής επιτροπής European Maritime Day που πραγματοποιείται φέτος στον Πειραιά.
Πρόκειται για την ετήσια εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις θάλασσες, στην οποία συμμετέχουν πολλοί αξιόλογοι εξειδικευμένοι επιστήμονες και φορείς από όλη την Ε Ε.
logo

Στο πλαίσιο του European Maritime Day, το Αρχιπέλαγος, διοργανώνει την ομάδα εργασίας για την ιχθυοκαλλιέργεια μαζί με το Νορβηγικό Ινστιτούτο SINTEF, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο Σκανδιναβικό ερευνητικό οργανισμό, εξειδικευμένο και στον τομέα της ιχθυοκαλλιέργειας.

Αντικείμενο της ομάδας εργασίας, είναι το κατά πόσο είναι πραγματικά εφικτή η αειφορική ιχθυοκαλλιέργεια και με ποιους τρόπους είναι δυνατό να ξεπεραστούν τα υπάρχοντα προβλήματα επιπτώσεων στο περιβάλλον. 
Παράλληλα, το Αρχιπέλαγος συμμετέχει σήμερα και στην ομάδα εργασίας με θέμα “Tο πρόβλημα των πλαστικών στις θάλασσες μας”, ως μέλος του Πανευρωπαϊκού δικτύου Seas at Risk (SAR). To SAR απαρτίζεται από μη κυβερνητικούς οργανισμούς εξειδικευμένους στη θαλάσσια προστασία.

Την Τρίτη θα ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τα συμπεράσματα των καίριων θεμάτων που θα συζητηθούν από τις ομάδες εργασίας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!