Φως και Λάμψη από την ΕΘΝ.Ο.Α στον Δήμο Καρπάθου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

 Με λάμψη από την Φλόγα της δάδας των Ολυμπιακών Αγώνων, φωτίστηκε σήμερα 28/05  στις15: 00μ.μ. το Δημαρχείο μας .

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε τους Ολυμπιονίκες μας οι οποίοι μας εντυπωσίασαν με την απλότητα και το εξίσου φωτεινό χαμόγελο τους. Τελικά οι άνθρωποι που δίνουν τόσο φως στην χώρα μας δεν είναι δυνατόν να μην το κρύβουν μέσα τους…

Αντήλλαξαν δώρα ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Λάμπρος με την Διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδας κα. Ιλιάνα Κλοκώνη. Η κυρία Κλοκώνη χάρισε το χρυσό μετάλλιο της ΕΘΝ.Ο.Α για τους Ολυμπιονίκες και ο Δήμαρχος Καρπάθου χάρισε ένα ασημένιο έμβλημα του Δήμου. Η ανταλλαγή έγινε σήμερα στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης των Ολυμπιονικών στον Δήμο μας, αφού αύριο Παρασκευή 29/05 ο κ. Λάμπρος θα βρίσκεται στην Αθήνα σε σύσκεψη για το ακτοπλοϊκό.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!