Νεκρός 50χρονος σε βράχια της Καρπάθου!

Νεκρός βρέθηκε πριν από περίπου μία ώρα 50χρονος Πολωνός σε παραλία της Καρπάθου. Ο 5οχρονος τουρίστας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε στα βράχια παραλίας της Καρπάθου, στην περιοχή Νικολάκη Πούντα, στον Αφιάρτη.

Ο τουρίστας διέμενε σε ξενοδοχείο της περιοχής και από χθες είχε πάει στην παραλία για μπάνιο. Οι λουόμενοι, κάτοικοι της περιοχής, είχαν δει τα ρούχα του και την τσάντα του στην παραλία, ενώ ο ίδιος είχε βουτήξει στη θάλασσα. Σήμερα όμως, περίπου πριν από μία ώρα, που πήγαν ξανά στη θάλασσα, είδαν ξανά τα ρούχα του με αποτέλεσμα να προβληματιστούν και να ανησυχήσουν.

Οι ίδιοι διαπίστωσαν, σε επαφή με το ξενοδοχείο που διέμενε ο 5οχρονος Πολωνός, ότι το κρεβάτι του ήταν άθικτο και ότι δεν είχε επιστρέψει το βράδυ στο δωμάτιο του. Άρχισαν τις έρευνες και γείτονες κατάφεραν να τον εντοπίσουν στα βράχια της παραλίας που βρίσκεται στην περιοχή Νικολάκη Πούντα στην Κάρπαθο.

Αστυνομία και Λιμενικό διενεργούν τώρα έρευνα στην περιοχή. Ο θάνατος του 50χρονου φέρεται να οφείλεται σε πνιγμό, αφού βρέθηκε στα βράχια της παραλίας, αλλά τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διερευνηθούν.

Η ηλικία του αδικοχαμένου άνδρα προσδιορίζεται περίπου, αφού επίσημα στοιχεία δεν είναι ακόμη γνωστά.

ΠΗΓΗ: Black Monday.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!