Στη Κάλυμνο δεύτερη φορά το κρουαζιερόπλοιο STAR PRIDE στο στενό Μυρτιών - Τελέντου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Μέσα σε λίγες μέρες για δεύτερη φορά αγκυροβόλησε στο στενό Μυρτιών και Τελέντου το κρουαζιερόπλοιο  STAR PRIDE με 280 επιβαίνοντες.

Οι επιβαίνοντες με τα μικρά σκάφη που εξυπηρετούν τον δίαυλο, μεταφέρθηκαν στη Τέλεντο, άλλοι στις Μυρτιές – Μασούρι, άλλοι στη Πόθια και άλλοι με τα λεωφορεία του Μ. Μάγκου επισκέπτονται διάφορα αξιοθέατα του νησιού. 

Πάντως ένα είναι το γεγονός, ότι η κρουαζιέρα ως εξειδικευμένη μορφή τουρισμού είναι προς όφελος των νησιών και γενικότερα των τουριστικών προορισμών αφού αφήνουν χρήματα στη τοπική αγορά. Η άφιξη του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου είναι αποτέλεσμα καθαρά ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

πηγή: http://www.tominews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!