Σε επίσχεση εργασίας το ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Σε επίσχεση εργασίας, δεμένο στο λιμάνι της Καλύμνου βρίσκεται από σήμερα το πρωί το πλοίο της ΑΝΕΚ ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ, για χρέη στο προσωπικό.

Οι εργαζόμενοι, απλήρωτοι εδώ και μήνες, προσέφυγαν στη ναυτική δικαιοσύνη δια της συνδικαλιστικής τους οργάνωσης (Π.Ε.Ν.Ε.Ν.) και με εντολή του Λιμεναρχείου το πλοίο σταμάτησε τα δρομολόγιά του.

Άσχημη εξέλιξη για την ΑΝΕΚ και τους εργαζόμενους. Άσχημη εξέλιξη και για το νησί μας, γιατί μεσούσης της τουριστικής περιόδου, 5 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά.

Ευχόμαστε σύντομα το Δ.Σ. και ο Δήμαρχος ( που είναι μέλος του ) να αντιμετωπίσουν με τη δέουσα προσοχή το θέμα και να δώσουν λύση άμεσα.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!