Συνάντηση Δημάρχου Καλυμνίων με τους Δημοτικούς Αστυνόμους

Με μια συνάντηση στο γραφείο του, ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιω. Γαλουζής, καλωσόρισε σήμερα τους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας, η οποία επανασυστήνεται πλέον ως υπηρεσία στο Δήμο μας.

Η δημοτική αστυνομία , επανέρχεται στο Δήμο Καλύμνου, ως αυτοτελής υπηρεσία, μετά από σχετική απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κου Γ. Πανούση.
Στη διάρκεια της συνάντησης με τους υπαλλήλους, ο κος δήμαρχος αφού τους καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, τους ενημέρωσε σχετικά με την αναγκαιότητα ουσιαστικής εκ νέου ενεργοποίησης της υπηρεσίας.
Ο κος δήμαρχος τόνισε με έμφαση, ότι οι προσδοκίες της δημοτικής αρχής, από την επαναλειτουργία της δημοτικής αστυνομίας είναι ιδιαίτερα μεγάλες, καθώς τα προβλήματα αστυνόμευσης και γενικότερης διατήρησης της τάξης στο νησί μας, τα οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει, είναι σύνθετα και πιεστικά. Επεσήμανε δε, ότι θα πρέπει άμεσα να αναλάβει δράση, ούτως ώστε να εφαρμόζονται στην πράξη και να διαφυλάσσονται οι σχετικές αποφάσεις που λαμβάνονται από το δημοτικό συμβούλιο.
Η δημοτική αστυνομία , με τη νέα της σύνθεση, αριθμεί πλέον επτά υπαλλήλους, οι οποίοι είναι στη διάθεση του Δήμου της Καλύμνου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!