Στη Λέρο ο Νεκτάριος Σαντορινιός και ο Ηλίας Καματερός

Επίσκεψη πραγματοποίησαν στη Λέρο την Παρασκευή (19/6/15) οι βουλευτές Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός και Ηλίας Καματερός, συμμετέχοντας στην έναρξη των εκδηλώσεων του τριημέρου για την αποτίμηση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης στη Λέρο.

25 χρόνια μετά το πρώτο αίτημα για αποασυλοποίηση στη Λέρο- αίτημα που εκδηλώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή το Ψυχιατρείο της Λέρου και τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα της ψυχιατρικής στην χώρα- κάτοικοι, επιστήμονες και φορείς της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης επανήλθαν στο ζήτημα των δομών ψυχικής υγείας και αντιμετώπισης των ασθενών.
Παρών στο τριήμερο ήταν και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, όπου στο πλαίσιο της συμμετοχής στις εκδηλώσεις, μαζί με τον Νεκτάριο Σαντορινιό και τον Ηλία Καματερό, πραγματοποίησαν παράλληλα και συναντήσεις με φορείς του νησιού.
Οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου συμμετείχαν και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου μαζί με κλιμάκιο της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Λέρου, με αφορμή την επίσκεψη του Αν. Υπουργού Υγείας στο νησί, κατά την οποία συζητήθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Λέρου αναφορικά με τις υποδομές αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης του νησιού.
Οι βουλευτές Δωδεκανήσου, Σαντορινιός και Καματερός, ανέφεραν στην τοποθέτησή τους κατά τη συνεδρίαση, ότι πρέπει να χαραχτούν άμεσα συγκεκριμένες πολιτικές για τα μικρά νησιά ώστε να ισοσταθμιστούν τα προβλήματα που προκαλεί η νησιωτικότητα. Πρέπει επίσης, όπως τόνισαν, να συζητηθούν εκτενώς οι παράμετροι αυτοί που θα θωρακίσουν τους νησιώτες και θα φέρουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής για όσους ζουν ή επισκέπτονται τα νησιά μας.
Τη χθεσινή ημέρα, επίσης, οι δυο βουλευτές Δωδεκανήσου, επισκέφθηκαν, στο περιθώριο της επίσκεψης στη Λέρο, την Αστυνομική Διεύθυνση και τη Λιμενική Υπηρεσία του νησιού. Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς με τη Διεύθυνση των υπηρεσιών και τους εργαζόμενους για το μεταναστευτικό ζήτημα αλλά και για την Πύλη Εισόδου Λέρου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!