Περιοδεία του Μπάρδου Χρήστου σε Κω και Κάλυμνο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μπάρδος, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Κω και της Καλύμνου, την Τετάρτη 17 Ιουνίου και την Πέμπτη 18 Ιουνίου και ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους των υπηρεσιών καθώς και από Σωματεία, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, για προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα, στη Κω συναντήθηκε με τον προϊστάμενο του Τμήματος κ. Μανώλη Σβύνο και με τους υπάλληλους και εντοπίστηκαν προβλήματα προσωπικού και χώρου. Παρά ταύτα, διαπιστώθηκε η άψογη λειτουργία του Τμήματος και προτάθηκαν οι απαραίτητες λύσεις οι οποίες και θα προωθηθούν.
Στη συνέχεια, ο κ. Μπάρδος συναντήθηκε με το πρόεδρο του Σωματείου των Συνεργείων Κω, κ. Μανώλη Γαμπιεράκη και τα μέλη του Δ.Σ. Ο πρόεδρος συζήτησε θέματα που αφορούν την εσωτερική λειτουργία των συνεργείων και ζήτησε από τη κεντρική διεύθυνση τον έλεγχο όσων παρανόμως δραστηριοποιούνται στο νησί.
Η επόμενη συνάντηση ήταν με τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Δωδ/σου κ. Νικόλαο Πρέζα, ο οποίος τόνισε ότι τα προβλήματα στη διεκπεραίωση των εξετάσεων έχουν λυθεί και η αναμονή είναι πλέον ελεγχόμενη. Ο κ. Μπάρδος ανέφερε ότι στα άμεσα σχέδια της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών είναι η εξεύρεση χώρου για τη δημιουργία πίστας εξέτασης δικύκλων.
Επίσης, αντάλλαξαν απόψεις και οριοθέτησαν το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, με το πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Σωματείου ΤΑΧΙ Κω κ. Μανώλη Κίνα και Ιωάννη Πάχο, αντίστοιχα. Το Σωματείο εξέφρασε τη ικανοποίηση του για τον τρόπο με τον οποίο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος χειρίστηκε τη διαδικασία των αδειών.
Στη Κάλυμνο, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος συναντήθηκε με τον προϊστάμενο του Τμήματος κ. Παύλο Ροδίτη και τους δυο υπαλλήλους και διαπιστώθηκε η υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν να καλύψουν ανάγκες του τμήματος στα 6 νησιά που υπάγονται στο συγκεκριμένο Τμήμα. Ο αγώνας του Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου για προσλήψεις κατ' εξαίρεση λόγω νησιωτικότητας, είναι απόλυτα δικαιολογημένος, όσον αφορά τέτοιες υπηρεσίες, ανέφερε ο κ. Μπάρδος.
Στη συνέχεια, είχε συνεργασία με το Δήμαρχο Καλύμνου κ. Γιάννη Γαλουζή για θέματα που αφορούν τις συγκοινωνίες του νησιού.
Ο κ. Μπάρδος διαπίστωσε το συνεχή αγώνα των Έπαρχων Κω κ. Γιώργου Χαλκιδιού και Καλύμνου κ. Γιάννη Θεμέλαρου, καθώς και των Περιφερειακών Συμβούλων κ. Δημήτρη Χαματζόγλου, κ. Ευρυδίκης Νάκη για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας. Ολόκληρη η ομάδα των Περιφερειακών Συμβούλων συνόδευσε τον κ. Μπάρδο στις επισκέψεις του σε όλες υπηρεσίες ενισχύοντας το κλίμα συνεργασίας που υπάρχει στη ΠΝΑΙ.
Τελικά δόθηκαν συγχαρητήρια στους προϊσταμένους και υπαλλήλους των διευθύνσεων Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Κω και Καλύμνου για την προσπάθεια που καταβάλλουν, εξυπηρέτησης των πολιτών και αντιμετώπισης των προβλημάτων.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!