Ο επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ κ. Μάνος Κόνσολας στην απονομή των Hospitality Awards 2015

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

  <<Το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στα Ελληνικά ξενοδοχεία και στα τουριστικά καταλύματα είναι ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τουρισμού μας>>  ...

επισήμανε ο Επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Hospitality Awards 2015, που αφορούν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που πρωτοπόρησαν στον τομέα των υπηρεσιών και της ποιότητας.

   Ο κ. Κόνσολας, που είχε μιλήσει και στο συνέδριο που διοργανώθηκε, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και τη στήριξη των τουριστικών καταλυμάτων, απένειμε τρία από τα βραβεία που θεσμοθετήθηκαν και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φορείς του τουρισμού, να αναπτύξει τις προτάσεις του και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1: Μ.Κόνσολας και Νίκος Δασκαλαντωνάκης (Πρόεδρος Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel Hotels & Resorts) στην απονομή του βραβείου: Best Greek Hotel & Resort Brand .

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2:M. Κόνσολας και Πολυχρόνης Γριβέας (Διευθύνων Σύμβουλος Astir Pallas Vouliagmenis)  στην απονομή του βραβείου  Best Greek Hotel & Resort Brand.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3:M. Κόνσολας και Βασίλης Λάμπρου (Πρόεδρο ΔΣ Ομίλου Group Mediterranean Hotels) στην απονομή του βραβείου Best Greek Sustainable Hotel & Resort.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!