Δελτίο Τύπου της Ομάδας Φίλων του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Αλλάζω για να τ’ αλλάξω όλα!!! Ο εξαρτημένος είναι κάποιος που ξέρουμε. Ένας συγγενής, ένας φίλος, ένας γείτονας. Ο κοινωνικός στιγματισμός κρατάει τον ίδιο και την οικογένειά του μακριά από τη θεραπεία και εμποδίζει την επανένταξή του στην κοινωνία. Ας μην αφήνουμε το στίγμα να γίνεται πιο δυνατό από την εξάρτηση.

Με κεντρικό μήνυμα λοιπόν : Το στίγμα μας είναι η ένταξη,

το ΚΕΘΕΑ διοργανώνει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών. Στόχος της καμπάνιας του για το 2015 είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τις επιπτώσεις του στιγματισμού των εξαρτημένων στη θεραπεία και την κοινωνικής τους ένταξη. Τα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ με συναυλίες, ενημερωτικά περίπτερα, διαδραστικά εργαστήρια, εκθέσεις και άλλες δράσεις μας καλούν να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό, τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις.

Το ίδιο μήνυμα θα εκπέμψουν με τον πιο ηχηρό τρόπο και τα 155 μέλη θεραπευτικών προγραμμάτων από όλη την Ελλάδα που στις 20 Ιουνίου ολοκληρώνουν τον αγώνα για καθαρή ζωή και αποφοιτούν από το ΚΕΘΕΑ στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί από το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στο Κάστρο της Καβάλας.

Στην Κάλυμνο θέλουμε η 26η Ιούνη να είναι μια μέρα διαφορετική για όλους που ΄χουν ανάγκη να τους δώσουμε το χέρι. Με κεντρικό μήνυμα "Αλλάζω για να τα’ αλλάξω όλα" η ομάδα φίλων  ΚΕΘΕΑ διοργανώνει εκδήλωση τη Παρασκευή 26 Ιούνη 8μ.μ. στη Κεντρική Πλατεία.  Στόχος μας είναι  η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τις επιπτώσεις του στιγματισμού των εξαρτημένων στη θεραπεία και την κοινωνικής τους ένταξη, η επιπτώσεις της χρήσης, ο αγώνας για μια άλλη ζωή χωρίς ναρκωτικά. Σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό, τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις.

Στο χώρο θα γίνεται ενημέρωση, θα υπάρξει συναυλία με την Ιωάννα Μελά και το Παιδικό Σχήμα της, θεατρικό μονόπρακτο κ.α.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!