Ο Δήμαρχος Καλυμνίων συγχαίρει την εικονική επιχείρηση του 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου

Ο  Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής συγχαίρει την εικονική επιχείρηση του 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για την καλύτερη μαθητική επιχείρηση για το 2015.Θερμά συγχαρητήρια στην καθηγήτρια κα Νότα Φράγκου αλλά και σε κάθε παιδί ατομικά για την ξεχωριστή επίδοση που πέτυχαν.
Η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι στο διαγωνισμό συμμετείχε μεγάλος αριθμός σχολείων από διάφορες περιοχές της χώρας μας.Η  διάκριση της ομάδας δείχνει αφενός τη σπουδαία δουλειά που πραγματοποιείται στα σχολεία του  νησιού μας αφετέρου  τις δυνατότητες των μαθητών μας,οι οποίοι μπορούν να ξεχωρίζουν σε πολλαπλά επίπεδα.
Ο  Δήμαρχος  Καλυμνίων

Ιωάννης  Α.  Γαλουζής


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!