ΥΠΕΞ Ιταλίας: Στην Ελλάδα πρέπει να υπερισχύσει η πολιτική

Στο αποτέλεσμα του ελληνικού δημοψηφίσματος αναφέρθηκε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Πάολο Τζεντιλόνι με δηλώσεις του προς την δημόσια τηλεόραση RAI 3.

«Ο ρόλος της Ιταλίας; Είναι απλό, να διευκολύνουμε τις διαπραγματεύσεις. Πρέπει να υπερισχύσει η πολιτική και να βρούμε ένα κοινό σημείο αναφοράς με έναν μακρόπνοο συμβιβασμό», δήλωσε ο επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας.

Ερωτηθείς σχετικά με την παραίτηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη πρόσθεσε: «Το πρόβλημα δεν είναι ο Βαρουφάκης, δεν ξέρω αν έκανε ή δεν έκανε την σωστή επιλογή. Το θέμα είναι ότι η λύση δεν βρίσκεται μόνο σε τεχνικές συνταγές, δεν μπορεί να βαρύνει μόνο τους ώμους του Μάριο Ντράγκι, αλλά πρέπει να δούμε αν θα βρεθεί μια πολιτική λύση ή αν θέλουμε να περιοριστούμε μόνον στον σεβασμό των κανονισμών».

Ο Τζεντιλόνι παράλληλα τόνισε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με έντονο ευρωπαϊκό προσανατολισμό, αλλά σημείωσε ότι για την εξεύρεση λύσης θα πρέπει να καταβάλει και εκείνη ουσιαστική προσπάθεια.

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε τέλος ότι η Ιταλία είναι έτοιμη να διαδραματίσει εποικοδομητικά τον ρόλο που της αναλογεί.

πηγή: http://www.zougla.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!