Ο ΜΠΕΜΠΕ ΓΚΡΙΛΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Πανηγύριζε για το «όχι».

«Θα κάνουμε δημοψήφισμα και στην Ιταλία».Δείτε τον Μπέμπε Γκρίλο στους πανηγυρισμούς για το «όχι» στο Σύνταγμα.

Ο Ιταλός πολιτικός και ηθοποιός κατέβηκε στο Σύνταγμα, διέσχισε την πλατεία, συναναστράφηκε με κόσμο, αφουγκράστηκε το κλίμα. Και μετά αποφάσισε : «Θα πάρω το δημοψήφισμα και θα το πάω στην Ιταλία!». Το να τρέχεις να προλάβεις τον ιδρυτή και επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέμπε Γκρίλο στην πλατεία Συντάγματος δεν είναι δα και το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο. Ο Ιταλός πολιτικός και ηθοποιός κινείται με ταχύτητα που δεν ταιριάζει στο βαρύ σκαρί του. Το βήμα του, πιο γρήγορο κι απ’ αυτό του λαγού! «Την Κυριακή και την Δευτέρα θα είμαι στην Αθήνα με εκπροσώπους του Κινήματος Πέντε Αστέρων. Απευθύνω έκκληση: όλοι στην Αθήνα, η εξουσία στον λαό και όχι στις τράπεζες», είχε γράψει στο Διαδίκτυο την περασμένη Πέμπτη και χθες πράγματι έδωσε το παρόν.

«Ρε αυτός δεν είναι ο Γκρίλο;» ακούστηκε μια φωνή από το συγκεντρωμένο πλήθος. Ωστόσο οι πρώτοι που τον πήραν χαμπάρι ήταν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι οι οποίοι και άρχισαν να τον κυνηγούν μέσα στη πλατεία. Και κάπως έτσι άρχισε ο Γκρίλο τα ζιγκ ζαγκ για να τους αποφύγει, άγνωστο γιατί, μαζί με τους συνεργάτες του. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ο Γκρίλο δεν ήθελε να ανοιχτεί στους δικούς του, ωστόσο στην κάμερα του protothema.gr είπε δυο λόγια, μισά στα αγγλικά, μισά στα ιταλικά (σ.σ. Τον καθησύχασα ότι διαθέτουμε μεταφραστές) προτού εξαφανιστεί μέσα στο πυκνό σκοτάδι και στα στενά του κέντρου. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ελληνικό λαό», είπε ο Γκρίλο στα αγγλικά, για να συμπληρώσει στη μητρική του γλώσσα: «Θα κάνουμε και εμείς το ίδιο και στην Ιταλία. Ένα δημοψήφισμα για τη χώρα μας!»

Δείτε το βίντεο...

πηγή: http://www.medicalland.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!