Ομολογία Ραχόι: “Ένα Grexit θα δημιουργούσε προηγούμενο για την αποχώρηση και άλλων χωρών στο μέλλον”

Αν μια χώρα φύγει από την ευρωζώνη, τότε αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει προηγούμενο για την αποχώρηση και άλλων χωρών στο μέλλον, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι.

Έξοδος της Ελλάδας θα έστελνε το μήνυμα πως η νομισματική ένωση είναι αναστρέψιμη και θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και άλλες χώρες, είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. 

 
«Τί θα συνέβαινε αν η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ; Θα υπήρχε ένα αρνητικό μήνυμα πως η συμμετοχή στο ευρώ είναι αναστρέψιμη. Ο κόσμος μπορεί να νομίζει πως αν μια χώρα μπορεί να φύγει από το ευρώ, θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και άλλες στο μέλλον. Νομίζω πως αυτό είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα που θα μπορούσε να προκύψει (από ένα Grexit)».
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!