Μάνφρεντ Βέμπερ: «Ο Αλέξης Τσίπρας λέει ψέματα στον ελληνικό λαό»

Τα πυρά του κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το πρωί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ). Μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού, οΜάνφρεντ Βέμπερ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «λέει ψέματα στον λαό του» και ότι «επιζητεί τη σύγκρουση, κι όχι τον συμβιβασμό». 

Συγκεκριμένα ο κ. Βέμπερ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως είπε ψέματα στους πολίτες ότι «η ΕΚΤ έκλεισε τις τράπεζες», προσθέτοντας ότι «σε ορισμένα κράτη - μέλη ο μισθός είναι μικρότερος απ’ ότι στην Ελλάδα».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «άλλες χώρες έκαναν μεταρρυθμίσεις», υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνησή σας κατέθεσε καταστροφικό προϋπολογισμό». 

«Αγαπάτε τη σύγκρουση, ενώ εμείς τον συμβιβασμό. Αγαπάτε τη διαίρεση, εμείς αγαπάμε την Ευρώπη» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!