Ντ. Τουσκ: «Χωρίς συμφωνία η Ελλάδα χρεοκοπεί και χάνουν όλοι»

Την ίδια σκληρή γραμμή τήρησε και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον της Ολομέλειας στο Ευρωκοινοβούλιο ο Ντ. Τουσκ, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκαθάρισε σήμερα το πρωί ότι «έχουν μείνει μόλις τέσσερις ημέρες για την επίτευξη συμφωνίας», επισημαίνοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση «όλα τα σενάρια, ακόμα και το χειρότερο (Grexit) παραμένουν στο τραπέζι».

«Χωρίς συμφωνία, η Ελλάδα μπορεί να χρεοκοπήσει και τότε όλοι χάνουν. Η χρεοκοπία της Ελλάδας θα έχει σημαντικές επιπτώσεις τόσο στη ζωή των Ελλήνων όσο και γεωπολιτικά στην Ευρώπη» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Όλοι μας είμαστε συνυπεύθυνοι για την κρίση, όλοι μας έχουμε την ευθύνη να βρούμε τη λύση. Καλώ όλους να προσπαθήσουν για συμφωνία, ώστε να μην ηττηθούμε όλοι».

zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!